Välkommen Emmeli

Dreadstuff började som en liten community, där alla som hade dreads kunde hitta information om typ... allt. När jag och min fd kollega övertog Dreadstuff så frångick vi det eftersom vi dels hade fått massa konkurrenter och dels även hade Youtube blivit svinstort. Utvecklingen hade således gått framåt och under de åren Dreadstuff låg nere hade vi blivit ifrånsprungna.

Härom månaden fick vi ett samtal till enheten där jag jobbar nätter. Rösten var bekant, namnet var bekant. Hon bad någon komma upp till andra enheten för att hjälpa henne med en klient som hade fallit. Jag plockade på mig polislarm, en jobbtelefon, min telefon och ett enhetslarm. I dörren möttes jag av en person jag inte sett på MÅNGA år, som hade funnits i periferin i min bekantskapskrets i en annan stad, i ett annat liv. Ett kärt återseende! Emmeli berättade att framåt hösten skulle hon gå en utbildnind hos DreadOne i Skövde för att bli dreadlocksfrisör. Skitkul! Men hon undrade var fan hon skulle kunna få tag på produkter... Jag småskrattade lite för mig själv. "Öh... Jag och min man äger Dreadstuff, Sveriges största dreadbutik och vi bor här i Jönköping" 


Nu är alltså Emmeli färdigutbildad och letar modeller till bra priser innan det är dags för slutprov. Ni hittar Emmeli på [email protected]

Hon har lovat att presentera sig här senare... Det här är ett samarbete vi är mer än stolta över att kunna presentera!