Sverige

Följande loctitians är loctitians som med vår hjälp vill nå ut till kunder de kanske annars aldrig hittat! 

Vi på Dreadstuff ansvarar inte för kvaliteten på deras arbete eller prissättningen, tar inte betalt åt dem och bokning sker ENDAST genom att du kontaktar dem. 

Vill du också ha chansen att hitta nya kunder? Skriv till oss på Facebook så tar vi det därifrån!Loctitians


-Kristianstad 

"Jag gör locs, har över 30 års erfarenhet och använder mig av olika metoder även om jag föredrar virknål framför permanentvätska. Jag kan göra dom från scratch eller bara fixa till, beroende på kvalitén på locsen så kan jag även öppna, dela, stänga. Jag håller till utanför Kristianstad men har bil och gör hembesök mot bensinpengar."

Kontakt-Tranås/ Göteborg
"Jag driver SoulCraftDreadlocks  samtidigt som jag går Seienstylekursen. Jag letar nya kunder och mina sista modeller för att kunna slutföra kursen. Jag har virkat dreads i ca ett år och det är det bästa jag gjort. Älskar det!! "
Instagram 
Facebook  


-Hudiksvall
"Utbildade mig till dreadsfrisör för 1 år sen, men har pysslat med syntetiska SE och DE i 1,5 år nu vilket jag fortfarande håller på med🙂
Jag kan även ta mig till Västervik och Enköping med planering!"

Utbildad hos DreadOne

Instagram och kontakt
-Hela Sverige
 "Jag har haft mina dreads sedan 2018 och började även då fixa dreads. Så inne på mitt fjärde år och jag trivs så himla bra. Dreadpyssel är som meditation, jag blir helt lugn i själen och kan slappna av. Det jag älskar mest med att vara en omkrinresande dreadfixare är att se nya platser, träffa nya människor och lyssna på nya stories."

Facebook
Telefonnummer:
0708771322