HUMLE Facial Oil Apelsini

249 kr

Vår tama enhörning måste varit fruktansvärt hungrig. Vi fixar nytt så fort vi kan!

Den här fantastiska ansiktsoljan har blivit nämnd i Plaza Magazine, och även funnits i begränsad upplaga hos ehandelsjätten Lyko. Den har varit en en riktig livräddare sedan den släpptes och funkar mot både brännmaneer och myggbett, men den är ÄVEN magisk mot en irriterad hårbottten eller solsvedd hud. Denna har testats på min svärmor (70+), min bonusdotter på 10 och jag själv (35+)  En droppe är mer än tillräckligt för att ta hand om stressad och skadad hud.

Denna olja är egentligen en återfuktande ansiktsolja men den är som jag redan sagt, fruktansvärt användbar till det mesta! Använd sunt förnuft och undvik öppna sår, ögon, invändigt eller något som kräver läkarvård.

Detta är INTE på något sätt en medicinsk produkt och vi marknadsför den heller inte som det. Ingen av testerna är utförda i en kontrollerad miljö utan vi låter bara familj och vänner prova produkterna som sägs vara extra bra och lyssnar på vad de har att säga.Dock är humle en välkänd medicinalväxt med antibakteriella och lugnande egenskaper.

Innehåller humle och essentiella oljor.