Dollylocks Tightening Spray Limited Editions

269 kr

Vår tama enhörning måste varit fruktansvärt hungrig. Vi fixar nytt så fort vi kan!

Det här tighteningsprayet från amerikanska Dollylocks löser problemet med lösa hårstrån som flyger runt att hitta tillbaka till en dread. DEt hjälper även håret att dreada fortare än det gör på egen hand. Och det bästa av allt, dina dreads kommer att vara omgivna av en fantastisk väldoft av mango, rökelse eller nytvättat!

Den innehåller en unik blandning av ekologiska ingredienser och är skapad för att återfukta, balansera och lugna dina dreads, och det är precis därför denna spray är så speciell och fruktansvärt populär!

 Sprayen funkar både för er med nyare dreads, och er med äldre mogna dreads. Sprayen finns i sex standarddofter, men även i ett antal säsongsdofter och några gästspel från influencers och kollegor i branschen. Hittar du din favorit bland dem, så råder vi dig att köpa på dig ett lager, eftersom vi inte kan ta in fler förrän de släpps året efter.

Mjäll Prova att spraya lite i hårbotten, eftersom blandningen av eteriska oljor och växtextrakt är designad speciellt för att skämma bort dina dreads, samt stärka och ge näring till din hårbotten och motverkar mjäll! Den fungerar även på personer utan dreads! Vi har provat! 


Skaka flaskan ordentligt innan användning för att blanda vätskan ordentligt. Använd när du känner att det behövs, så ofta du vill. Blött eller torrt hår spelar ingen roll, och den behöver inte sköljas ut. Blir det för strävt för ditt tycke så är lite hederlig palm rolling lösningen. Och sköljes lätt bort med vatten från både hår och händer.

Dofter

Nedanstående är en beskrivning där vi på Dreadstuff har gjort vårt bästa för att kunna hitta alla nyanser i de olika dofterna. 

 

Limited Edition Vinter

Wildwood Dusk– En uppfriskaden promenad i skogen en kall dag med nyhuggna granar och vi anser att det här är en lite mer maskulin doft.

Poached Pear– En varm pärondoft med glögg! En väldigt härlig julig doft som får tankarna att dras mot ett rejält stilla snöfall, fyllda julstrumpor, tända ljus och ja, kort sagt, en såndär Julkortsjulstmas. 

 

Limited Edition Vår 

Honeysuckle rose– Precis som att stoppa näsan i en kaprifol en sensommarkväll.
Buds and Blossom– E kvardröjande doft av en viss populär rökbar planta som inte är tobak...

 

Limited Edition Sommar

Lazy Lemonade– Citroner, citroner citroner! En söt lemonad som luktar mycket bättre i ditt hår än i flaskan!

Island Orchard– Kokos och mango. För tankarna till en paraplydrink vid havet och en skön solstol. En varm och söt doft!

 

Limited Edition Autumn

Dragon’s Blood– En varm, härlig rökelsedoft. Påminner lite om Nag Champa men saknar tyngden i doften och är sötare.

Apple Chai– En varm äppelpaj med vaniljsås och kanel, eller en varm kopp chai med äpplen. Vi älskar denna! 

Pumpkin Creme– Vi kan bara beskriva denna som nybakade kolakakor!


Special appearence
Rollie's Locs-

Gaia, by Morgin Riley 

 

Innehållsförteckning:

Dragons Blood: Aqua (Water/Eau), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Powder*, Aloe Barbadensis Leaf*, Polysorbate 20, Sea Salt, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract*, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Avena Sativa (Oat) Kernel Protein, Hemp Seed Oil*

GaiaAqua (Water/Eau), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Powder*, Aloe Barbadensis Leaf*, Polysorbate 20, Sea Salt, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Citric Acid, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Parfum/Fragrance, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract*, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ascorbic Acid, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Avena Sativa (Oat) Kernel Protein, Hemp Seed Oil*.(Uppdateras allt eftersom)